NavMenu

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u BiH - Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić nova izvršna direktorka

Izvor: Promo Petak, 26.04.2024. 11:59
Komentari
Podeli
Goran Cerovina i Suzana Sikimić (Foto: Nelt Grupa)Goran Cerovina i Suzana Sikimić
Nelt Grupa je u prethodnom periodu predstavila set organizacionih promena koje imaju za cilj osnaživanje organizacije i uspešno sprovođenje poslovne strategije "Accelerate 2025". Goran Cerovina, dosadašnji izvršni direktor Nelt doo, nastavlja karijeru na poziciji izvršnog potpredsednika Nelt Grupe za Adria tržišta (Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Hrvatsku, Albaniju i Kosovo), dok će ga na čelu kompanije u BiH naslediti Suzana Sikimić.

Goranov prepoznatljiv i inspirativan liderski stil, poznavanje tržišta, agilnost i posvećenost, bili su esencijalni za uspeh kompanije u Bosni i Hercegovini. On postaje član Izvršnog odbora Nelt Grupe, a njegov fokus će u narednom periodu biti nastavak strategije rasta, širenje dobrih praksi između tržišta Nelt Grupe u Adria regionu, kao i dalji razvoj organizacije.

- Sa mnogo entuzijazma preuzimam novu rolu. Naši direktori već rade izvanredan posao na svim tržištima u regionu, a moja pozicija je samo korak ka dodatnom ojačanju sinergije koju oduvek negujemo u Nelt Grupi - poručio je Goran.

Suzana je tokom 15 godina u kompaniji obavljala različite role, sa rastućom odgovornosti u okviru sektora finansija. Ekspertiza, kolaboracija i poznavanje poslovanja i organizacije, kao i eksterna priznanja ističu je kao sjajnog lidera, sa svim preduslovima da nastavi dalji rast i uspeh BiH organizacije.

- Goran je dao veliki doprinos u našoj kompaniji i ostavio značajno nasleđe. Osećam odgovornost i privilegiju da nastavim vođenje ove organizacije, sa izuzetnim ljudima i izvanrednim rezultatima. Fokusirani na operativnu izvrsnost, ostajemo pouzdan partner našim principalima, kupcima i klijentima - rekla je Suzana.

Nelt ističe da je ova promocija i jedan od primera strateškog odnosa prema rodnoj izbalansiranosti kompanije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

10.05.2024.  |  Industrija

U srpskoj fabrici stakla puštena probna proizvodnja ambalažnog stakla u novoj peći - Pun kapacitet do kraja godine

Po završetku obimne investicije u novu peć, u SFS-u Paraćin je 7. maja 2024. godine puštena prva probna proizvodnja ambalažnog stakla iz nove peći. - Proizvodi zahtevanog kvaliteta ići će na domaće srpsko tržište i tržišta Jugoistočne Evrope, što je važan dokaz, da se u Srbiji ponovo aktivira staklarska industrija i sopstveno snabdevanje ambalažnim staklom. Pri preuzimanju SFS-a Paraćin pre godinu i po dana, međunarodna grupa

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.