NavMenu

Građani biraju novu lokaciju za Stari savski most

Izvor: eKapija Subota, 22.07.2017. 10:42
Komentari
Podeli
(Foto: Suzana Obradović)
Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Beokom servis poziva građane da predlože na koju lokaciju Stari savski most treba da bude premešten, prenosi Beoinfo.

U narednim danima, građani mogu dati svoj predlog putem aplikacije Beokom servis, u delu Ankete, navodi se u saopštenju.

Kako su mediji ranije preneli, gradski menadžer Goran Vesić kazao je da je jedna od ideja da se Stari savski most postavi između novobeogradskih blokova i Ade Ciganlije.

Podsetimo, gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je sredinom juna da će Stari savski most biti izmešten, a da će gradnja novog na tom mestu početi do kraja septembra 2018. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Obezbeđen novac za gradnju novog objekta Kliničkog centra u Kragujevcu

Za Klinički centar Kragujevac, kako je rekao mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević, obezbeđena su sredstva iz budžeta države. Dodao je da je 22. marta ove godine dobijena građevinska dozvola za izgradnju novog objekta na površini od 24.500 metara kvadratnih. - Vrednost investicije za izgradnju je 45,1 mil EUR, a planira se da novi objekat ima 351 postelju i osam operacionih sala. Početak radova na novom objektu je planiran za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.